Në këtë moment, Fjalor Portugalisht - Gjermanisht ka një numër prej 4,909 fjalët në portugalisht si 59,066 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 4,361,834 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 23,118 sot.
Tags: Fjalor Portugalisht - Gjermanisht, Portugalisht, Gjermanisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Portugalisht, shërbimin e përkthimit Portugalisht - Gjermanisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga emalemao.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.9272 / 0.0913 (19)
Mbrapsht në krye